Нагородження переможців міського конкурсу «Учень року – 2017»

25 квітня 2017 року в малому залі Харківської міської ради відбувся прийом Харківським міським головою Геннадієм Адольфовичем Кернесом переможців міського конкурсу «Учень року – 2017», Європейської математичної олімпіади для дівчат та учасників міжнародного освітнього проекту «Побратимське колесо – 2017».

Геннадій Адольфович Кернес вручив Подяки Харківського міського голови переможцям міського конкурсу «Учень року – 2017.

Учень 11-Б класу гімназії Ховрат Артем як кращий учень 2017 року отримав сертифікат на отримання стипендій Харківського міського голови «Обдарованість» у 2016/2017 навчальному році.

«Стати першим не так важко, як залишатися ним. Я хочу, щоб ви завжди знали, що ви були першими, тими, хто приносив перемоги своїм школам, своїм батькам, собі. Я бажаю вам щастя і щоб у вашому житті зустрічалися тільки хороші, вдячні й добрі люди, щоб ви могли влаштуватися в цьому житті. Знаєте, як кажуть: «Розумна людина, але чомусь бідна». А я хочу, щоб розумний був не бідним, а багатим − і душею, і друзями, і сім'єю, і дітьми. Щоб ви отримували задоволення від цього життя. Щоб колись стояли тут і казали, що разом ми багато зробили. Розширюйте свої кордони, а ми завжди вам допоможемо. І ще я хочу, щоб ви залишалися щасливими дітьми», − сказав Геннадій Кернес учасникам прийому.

Після нагородження міський голова поспілкувався зі школярами, батьками та вчителями.

Кiлькiсть переглядiв: 298