Вітаємо команду «Дирижабль» з перемогою в міському турнірі юних біологів!

7 жовтня 2017 року на базі Харківського ліцею № 107 відбувся ХІІ Міський турнір юних біологів. Турнір проводиться у межах реалізації Комплексної програми розвитку освіти м. Харкова на 2011-2017 роки та з метою подальшого вдосконалення системи роботи з обдарованими учнями. У турнірі взяли участь 75 учнів – 14 команд з усіх районів міста та команда Харківської обласної спеціалізованої школи-інтернату «Обдарованість».

До складу журі увійшли викладачі та студенти Харківського національного університету ім. В.Н.Каразіна, Харківського педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди, Харківського національного медичного університету, та кращі вчителі - представники районів міста.

Після урочистого відкриття було проведено демонстраційний тур та жеребкування, за результатами якого визначено рейтингові номери команд та складено схему турнірних змагань. Змагання пройшли в два тури у п’яти групах. Переможці визначались у командному та особистому заліках.

/Files/images/17-18/vihovna_robota_2017/команда ТЮБ 2017.jpg

Команда учнів Харківської гімназії № 46 імені М.В. Ломоносова «Дирижабль» у складі:
Шевченко Таїсія, 11 кл.,
Карпенко Катерина, 10 кл.,
Кравченко Катерина, 10 кл.,
Храмцова Діана, 10 кл.,
Яцік Єлизавета, 10 кл. нагороджена Дипломом ІІ ступеня.

Храмцову Діану, ученицю 10 класу гімназії, визнано переможцем турніру в особистій першості та нагороджено Дипломом ІІІ ступеня.

/Files/images/17-18/vihovna_robota_2017/команда-1 ТЮБ 2017.jpg

Вітаємо команду «Дирижабль» та їх керівника Павленко О.А.

Кiлькiсть переглядiв: 156