Результати ЗНО-2015

На офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти у розділі «АНАЛІТИКА» оприлюднена інформація про загальноосвітні навчальні заклади, де навчалися абітурієнти, які отримали 200 балів за результатами проходження зовнішнього незалежного оцінювання у 2015 році з двох та трьох предметів.
10 випускників загальноосвітніх навчальних закладів м. Харкова отримали максимальну кількість 200 балів за виконання тестів з двох предметів ЗНО.
Серед цих відмінників – два учня Харківської гімназії №46 ім. М.В. Ломоносова, які отримали 200 балів за результатами проходження зовнішнього незалежного оцінювання з двох предметів: Малащук Андрій (математика, хімія) та Ловчикова Анастасія (математика, біологія).

За результатами ЗНО з української мови і літератури 2015 року Харківська гімназія №46 ім. М.В. Ломоносова ПОСІЛА 42 МІСЦЕ у рейтингу навчальних закладів України та І місце у рейтингу Харківської області.

Харківська гімназія №46 ім. М.В. Ломоносова відзначена за найкращі результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови

За результатами ЗНО з математики 8 випускників гімназії отримали максимальну кількість 200 балів за виконання тестів.
Найкращі математики гімназії:

1. Малащук Андрій
2. Григорчук Олексій
3. Леховіцький Дмитрій
4. Черкас Борис
5. Захуцький В’ячеслав
6. Ловчикова Анастасія
7. Стрєбков Георгій
8. Стрілець Анна

/Files/images/zno/малащук.jpgМалащук Андрій (200 балів математика, хімія) /Files/images/zno/Леховицький.jpgЛеховіцький Дмитрій/Files/images/zno/Захуцький.jpgЗахуцький В’ячеслав/Files/images/zno/Ловчикова.JPGЛовчикова Анастасія (200 балів математика, біологія) /Files/images/zno/Стребков.jpgСтрєбков Георгій/Files/images/zno/Грігорчук.JPGГригорчук Олексій /Files/images/zno/Стрілець.JPGСтрілець Анна/Files/images/zno/Черкас Б.jpgЧеркас Борис

Вітаємо наших випускників та педагогічний колектив гімназії!

Кiлькiсть переглядiв: 389