Повернутися до звичайного режиму

10-А клас на квесті в НТУ «ХПІ»

Яку професію вибрати? Де навчатися? Ці непрості питання постають перед старшокласниками. Профорієнтаційна робота допомагає учням визначитися з цими питаннями, вибрати свій шлях у житті. Учні 10-А класу нашої гімназії вивчають курс «Фінансова грамотність». Сьогодні вони разом з учителем економіки Данильченко Наталією Миколаївною відвідали чудовий захід, що відбувся в НТУ «ХПІ». Його для учнів 10-11 класів Харкова організувала кафедра економіки та маркетингу економічного факультету цього визнаного навчального закладу. Спочатку відбувся квест, а для участі в ньому всіх учнів поділили на команди. Тож нашу гімназію представляли 3 команди, які очолили капітани: Зав’ялов Макар, Зав’ялова Ніка та Ледовський Гліб. Квест проводили студенти старших курсів, тож наші учні могли з ними поспілкуватися. А на станціях-етапах завдання видавали викладачі кафедри. Все відбувалося жваво, неформально і цей захід був не тільки корисним для учнів, але й дуже цікавим і захоплюючим. А після закінчення випробування учнів чекало смачне частування.
Другу частину програми складало ознайомлення з діяльністю факультету. Учні почули змістовну і цікаву розповідь декану факультету. Також перед ними виступили студенти, які розповіли про своє навчання та дозвілля, а також показали презентації про практику за кордоном. Завдяки цьому заходу учні змогли більш докладніше узнати про економічні спеціальності, роботу вишу і факультету. Вони мали змогу не тільки позмагатися, але й поспілкуватися з учнями інших гімназій та студентами у неформальній обстановці кінці заходу відбулося нагородження учасників і переможців квесту.
Пройшовши всі випробування і виконавши завдання квесту, команда Зав’ялова Макара змогла вибороти ІІІ місце. Також було відзначено подякою вчителя економіки Данильченко Н.М. та нашу гімназію.

Кiлькiсть переглядiв: 137