Ліцей №46 увійшов у ТОП-5 кращих шкіл Харкова

"Любі колеги, батьки, діти!
Вітаємо вас із ще одним кроком до Перемоги: семеро випускників нашої гімназії склали національний мультипредметний тест на 200 балів.
Це Білецька Крістіна, яка одержала найвищий бал з двох предметів - української мови та математики, Кожихова Мілана - з української мови, Во Дінь Тхань Шон - з математики, Журба Мирослав, з математики, Янов Олександр - з математики, Шелест Софія та Кузьмін Василь з англійської мови.
Дякуємо вам за наполегливість і стійкість, за невпинний поступ і поривання до найвищих цілей - тільки так народиться щастя перемоги!
Особлива подяка вчителям, які підготували цих випускників до іспиту: Бабенко Світлані Павлівні, Золотарьовій Інні Олександрівні, Шподаревій Галині Петрівни, Александровій Вікторії Анатолівні, Ноженко Аліні Сергіївні! Знаємо, що ніякі тривоги й відстані не завадять вам робити свою справу - виховувати справжніх українців, працьовитих, творчих, а почасти й геніальних.
Завдяки вашим серцям, знанням і завзяттю крок за кроком творимо Перемогу. Нехай ніщо не спинить вас і ваших учнів на шляху до знань, і щастя і нашої її спільної мрії!
Слава Україні!"
Директор ліцею №46 Яна Чернігівська.

/Files/images/22-23/изображение_viber_2023-07-24_14-35-14-540.jpg/Files/images/22-23/200 бальники.jpg

/Files/images/22-23/Collage1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 351