14 березня - День українського добровольця

Щороку 14 березня в Україні відзначаютьДень українського добровольця. Свято було започатковано 2017 року, щоб гідно вшанувати хоробрих чоловіків і жінок, які ризикують своїми життями заради нашої Батьківщини. Особливо важливо пам'ятати про їхні подвиги під час повномасштабної війни в Україні.

Одним із найвідоміших добровольчих батальйонів у наш час є полк "Азов", сформований у травні 2014 року в Маріуполі. Також з лютого 2023 року в Україні почала формуватися "Гвардія наступу" - штурмові бригади, які набирають добровольців для протистояння російській агресії.

До Дня українського добровольця у нашому ліцеї школярі на тематичних класних годинах, переглянули документальний фільм "Українські добровольці", пригадали історію зародження сучасного добровольчого руху України. Діти розмірковували над поняттями честі, гідності, відповідальності, патріотизму.

Добровольці - наша гордість і найкращий цвіт нації.

Низький вам уклін і щира вдячність за відданість і небайдужість.

/Files/images/23-24/4Г День українського добровольця (1).png/Files/images/23-24/4Г День українського добровольця.png/Files/images/23-24/ДУД.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 41